Öland

Öland
Solnedgång

söndag 26 april 2015

Blev lite till

Gjort alltså. Medan jag fixade inomhus och oljade möbler skurade maken husvagnen. Nu är taket rent nu ska bara bak och framsidan skuras. Fast det trodde han att han skulle hinna med i veckan. Om nu vädrets makter är med oss. Å andra sidan ville han hinna måla också. Fast det mesta på dessa två sidor når jag från marken om det skulle knipa. Och insidan har jag redan lovat att fixa när maken har tömt den på sina verktyg.


Innan maken lämnade mig vid tåget var vi runt Jysk och köpte en dynbox samt 4 dynor. Tror att vi valde rätt färg till slut. Därifrån in på Rusta och handlade lite fler solcellslampor. Stötte på en forna kollega. Alltid roligt att höra att det har gått bra för dem.  Blev ett litet längre besök än först tänkt och därmed följde lite till med ut. Därefter var det årets snabbaste runda på IKEA tror jag. Nedrans vad gubben sprang. Hann iaf få med mig 6 dynor till. Nu har vi lite att lägga i boxen iaf. Vi har börjat med en mindre billigare variant då vi är lite osäkra om vi ens behöver någon.


Var på stationen nästan en timme innan tåget gick. Blev att skrapa en bortglömd trisslott. Vann en ny eller 30kr som iaf blev till en ny. Den var dock inte lika rolig. Den gav inget alls. Lite omplock i väskorna och jag var redo för tåget. Det tar längre tid att ta sig av tåget från spåret och ut från byggnaden i Alvesta än det tar att gå till lägenheten. Är nu framme och allt uppackat. Förberett det mesta inför morgondagen. Dags att fixa det sista. God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar