Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 29 april 2015

Mitt i veckan

Och ändå inte. Hade ju jobbat halva veckan redan igår. Har dessutom hunnit med mer än jag trodde. Har dessutom bra kollegor som hoppar in och hjälper till när man minst anar det. Tack! Har dock hittat lite trubbel som jag inte hade velat ha. Hoppas kunna lösa det innan det blir värre.


Direkt efter jobbet passade jag och maken på att äta lite tillsammans innan han åkte hem. Han behövde vara hemma till i morgon. Han fick välja och valde S:t Clair. Därmed fick jag japanskt grönt te. Maken fick även se tekannan jag skulle vilja ha. Den räcker till att göra te åt mig. Oftast är det ju bara jag som dricker och gör de kannor jag redan har så får jag hälla ut mer än hälften. Lite synd.


Åter i lägenheten var jag mer än mätt och belåten. För att somna så har jag flyttat på vitrinskåpet, brickbordet, det lilla grå bordet och en massa lull-lull. Packat en låda som behöver lite fluff för att hålla ihop under frakten. Vill inte behöva skära ner den heller. Ska se vad jag hittar i helgen. Tänkte försöka röja lite i förrådet så vi kan sälja av/skänka och kasta det som inte ska vara kvar. Frågan är om jag orkar ha loppis. Risken är stor att det mesta blir kört antingen till Stadsmissionen eller tippen och i den ordningen.


När jag ändå var i farten så passade jag på att damma av hela rummet inklusive rören i taket. Alla föremål är dammade osv. Skulle kanske ha torkat av golvet också men lite ska jag väl ha att göra nästa vecka också? Packat om lite i garderoberna och plötsligt finns det mer yta. Maken får en dubbelgarderob och i skrivande stund finns även minst 2 lådor i stora byrån i hallen. Sen ska jag försöka komma ihåg det andra nattduksbordet som egentligen är en mindre byrå. Den kan han också få till förvaring.


Om man skulle se till att börja plocka ihop det som ska med hem och som maken inte kunde ta med sig. Förvisso tänkte jag åka till lägenheten och plocka ihop det som ska med efter jobbet. Växjö är inte roligt att passera vissa tider. Och det är i värsta gröten som jag passerar i morgon om jag åker direkt. Har nämligen bokat möte lite halvsent i morgon men det var enda chansen. Mot väskan och sedan sängen. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar