Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 30 april 2015

Kort vecka

Detta har varit en väldans kort vecka även om den ännu inte är slut. Inte ens arbetsmässigt. Har en hög redovisnings filer som ska vara klara och inskickade i mitten på nästa vecka. Men då reser jag söderut för en revision hos leverantör. Tyvärr tar resan dit en dag medans jag har hittat en retur som gör att jag är hemma redan samma dag som revisionen är slut. Ok bara en kvart innan midnatt men jag hinner iaf hem.


Måste erkänna att det ska bli trevligt att slippa köra varje vecka. Ska med nöja åka och låta maken sköta körandet. Lägenheten har nu till största del förberedd för att hysa två i stället för bara en. Har tom fixat plats i kylen för makens mat. Han äter fortfarande inte kolhydrater eller mat som innehåller mer än 5%. Men det lär han få göra lite grann iaf.


Nu är jag redan på Öland. Maken har jag skickat in till grannen. Så nu ska det packas upp osv. Men jag tror jag väntar med att börja tvätta till i morgon. Var rätt mycket folk ute och körde på vägarna om Ni behöver ut. Mot packningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar