Öland

Öland
Solnedgång

fredag 24 april 2015

Jisses!

Jag fick ju oväntat besök igår. Det tvåbenta besöket som var välkommet hade möte nära mig idag. Så jag passade på att åka till någonstans utanför Smålandsstenar. En väg dit och en annan hem. Har sett en massa natur idag. Vet inte riktigt var navigatorn tog mig men fint var det. Dock körde jag bil så det blev inga bilder.


Mitt möte tog dubbla tiden så jag fick köra bil i stället för att äta lunch. Hann precis till mötet och fick dispens för att lämna in väska, nycklar osv på kontoret. Men nog om arbetsdagen det var inte den jag vill berätta om. På vägen hem - lämnade lånebilen och åkte med maken - tog vi en omväg runt Stekhuset i Kalmar. Jisses vad mätt man blir varenda gång man är där och äter!! Och varför är man där alldeles för sällan när de har så god mat?


Dags att packa upp och förbereda lite för morgondagen. Gullvivorna blommar och jag tänkte leta rätt på en hög och fotografera. Träden börja få blad och det tänker jag också föreviga och njuta av ett tag. På återseende antingen senare eller undermorgondagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar