Öland

Öland
Solnedgång

söndag 5 april 2015

Näst sista dagen

På denna lite längre helg. Hade jag haft bil skulle jag ha kört på tisdag morgon och drygat ut den lite till men att ta tåget gör att jag behöver stiga upp så tidigt att jag lär vara helt död på eftermiddagen. Får bli näst sista tåget. Sen dröjer det några veckor innan jag lär kunna få lite ledigt igen.


Har gjort alla måsten idag. Har lite blommor kvar att vattna men dem tar jag i morgon. Kroppen vill inte riktigt så mycket som jag vill. Förhoppningsvis vill den mer i morgon. Hade gärna sett till att ha dragit fram all jord som behövs för att få första delen klar. Och kanske ha hunnit flytta på gruset så den lilla snutt framför fönsterna i vardagsrummet också blev klart. Har dock bara en kropp och jag ska bära alla väskor mellan tåget och lägenheten. Även om det är nära blir det ändå tungt.


Vill kroppen inte flytta jord så tänker jag städa ur husvagnen. Iaf den del som burkar användas till att sova i. Även om den kommer att städas innan den ska användas till gäststuga så är det rätt skönt att ha blivit av med det grövsta redan innan. Funderar på att gå ner till Köpingsvik också. Husvagnarna har redan börjat att komma. Lite väl kallt för min smak men så är husvagnsliv inget för mig. Men först lite sömn och så vaknar jag förhoppningsvis efter 06, utvilad och med en kropp som inte värker. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar