Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 4 januari 2017

Taskig dag

Vaknade väl sent. Blåste gjorde det också och har så gjort hela dagen.Blev till att gå ut och fixa lite presenningar och flytta undan lite som flyttat på sig. Surast var det som flyttats sig förbi min bil. Ingen buckla men som det ser ut blev det skav. Min fina (men smutsiga) bil. Maken var också ute och domderade. Han gjorde så gott han kunde men då jag inte kan läsa tankar eller förstå allt som inte uttalas blev det lite gruff.


När jag ändå var ute passade jag på att kolla över fågelmaten. Blev inget påfyllt idag. De har så de klarar sig till i morgon. De har dock varit fler och oftare och ätit idag. Sitt lite skyddade för vinden. Huset och buskarna hjälper dem. Maken har eldat så i morgon lär jag behöva fylla på igen. Eller iaf lyfta in de påsarna jag fyllde igår. Jag hoppas de står skyddade för snön bara.


Blev två filmer idag. Riktigt soffväder. Hade beslutat mig för att om det skulle blåsa så pass hela dagen skulle det inte bli någon promenad idag. Efter 18 så var jag så pass rastlös att jag gick en runda iaf. Lite för blåsigt för att gå hela vägen nertill Köpingsvik och ta en tur där men här uppe gick att gå ett par varv. Iaf om man gick där det var lite lä. Nästan hemma hittade jag en figur som jag saknade så det blev en runda till. Totalt 8km blev det innan jag klev innanför dörrarna.


Nu återstår att att förbereda mig för sängen. Klockan har passerat midnatt nästan varje kväll behöver ändra på det. Kan ju vara bra om man klarar av att stiga upp i tid nästa vecka. Skulle behöva sitta någon timma med jobbdatorn i morgon. Har lite uppgifter jag behöver fixa. Skulle även behöva boka en hög möten också. Men vi får se hur jag känner för det i morgon. Nu förbereda för att sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar