Öland

Öland
Solnedgång

söndag 1 januari 2017

Nytt år - nya möjligheter

Och då även nya omöjligheter. Kanske skulle skriva någon summering av förra året? Men allvarligt vill Ni ha en summering är det bara att läsa samtliga inlägg igen. Jag vill se framåt. Nu ska vi se om jag lärde mig något under förra året. Jag har iaf gjort årsplaneringen på jobbet med betydligt mer luft. Fått den godkänd också. Dock innan jag lovade att täcka upp mitt förra jobb tills de hittar en ersättare. (Måtte det gå fort och att de hittar en bra en.)


Jag har lite små planer på vad jag kan tänkas göra som gör att vi kan få garaget klart trots att maken får några månader då han inte kan göra ett skit. Hade planer på att måla foder osv så vi kan kalla in lite hjälp med att få upp dem sen. Men så fick jag vet att det kan bli bra träning för maken att måla dem. Så jag lugnar mig lite iaf. Dock är det klart att jag tänker be om hjälp en dag vid påsk om vädret tillåter. Och 1-2 dagar under semestern. Sen bör det vara klart för besiktning. Om vi förbereder tillräckligt bra.


Jag tänker gå igenom det hyrda förrådet i år igen. Hoppas kunna sortera ut 1/3 till. Allt för att slippa flytta så mycket. Skulle hemskt gärna vilja kunna säga upp det i år. Slippa betala för det. Och lyckas jag måla huset en gång så får jag loss en garderob inne som antingen kan förvara en hel del eller kan flyttas ut till garaget. (Är/blir garaget klart så får vi en massa förvaringsyta där.)


Vi plan var att fixa uteplats och ett förråd till i år. Det lär vi inte hinna med men drömma om att göra det tänker jag fortsätta med ett halvår. Skulle något av det trots allt bli verklighet blir det bonus. Inne är vi iaf klara. Vad vi tycker i skrivande stund. Men allt kan ändras om man snubblar över någon smart lösning som vi ännu inte kommit på.


I övrigt tänker jag inte varken planera eller drömma om mer. Det lär räcka. Fast lite ledigt vill vi nog ha eller borde vi iaf unna oss. En liten tripp över en helg? En tur till stora staden? Allt är möjligt om man har tur. Ett besök hos moster som blir 60 i år behöver jag se till att det blir av. Hennes födelsedag? Några timmars ledigt en eftermiddag och ett sent tåg hem så borde det inte vara omöjligt. 


På tal om drömmar så är det dags att göra sig klar för att göra det straxt. I morgon är det klippning som gäller. Som vanligt har vi valt första tiden och som vanligt känns det alltid för tidigt även om det känns väldigt klokt när man bokar tiden. God natt.

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas du och Maken får ett riktigt bra 2017!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas det blir bättre under tiden det går.....

      Radera