Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 12 januari 2017

Gick ju hyfsat

Jag kom upp i tid. Kunde ju ha sovmorgon i morse. Hela 20 minuter.... Och då gick jag ändå och tog inte bilen. Tur det för det var rätt halt. Dagen blev som planerat och lyckades nästan hinna med allt. Dock beslutade vi om ett möte i morgon innan jag åker och dels så beslöt vi att vi ska satsa på två dagar i fortsättningen. Men göra dessa vid två tillfällen. Allt för att kunna samordna oss och bli både bättre och smartare.


Vi glömde dock att boka mat när jag kom så vi fick åka ut och äta. Det gick också. Avstod dock från att äta endast pannkakor till lunch utan valde järpar och sallad. Kände mig nästan duktig för pannkakor hade varit rejält gott. Hann även göra en del annat också innan vi upptäckte att klockan var mycket och det var dags att lämna. Jag tog en längre väg tillbaka till hotellet och lämnade både arbetsskor och dator på kontoret. Väl tillbaka på hotellet så saknade jag en knapp km. De tog straxt efter 21. Rätt skönt men det börjar bli kallt. Så antagligen är det halare i morgon än det var i morse. Och jag behöver ta mig både upp och ner för backar i morgon. De var inte ens roliga att gå i.


Har även packat ner allt utom det sista som jag behöver i morgon bitti. Allt för att spara tid då. Det som återstår i kväll är att göra mig i ordning för natten samt att ringa maken. Kanske ska göra det med en gång så jag kan nyttja sovmorgonen till max? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar