Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 18 januari 2017

Halvvägs

Halva arbetsveckan gången. Vaknade redan 03,35 av att jag var tvärtäppt i näsan. Dock hittade jag lite nässpray som var makens. Lånade den tills jag kom från jobbet och kunde köpa egen. Jag lyckades dock somna om och sov till någon minut före väckarklockan började låta. Kan dock inte påstå att jag var väldigt pigg precis men jag kom upp och iväg.


Har även idag haft en dag när jag har hunnit städa av en hel del. Om veckan hade bestått av typ 10 arbetsdagar hade det kunnat bli väldigt bra. Och sen ett halvår med sådana veckor. Dock har dagen bokstavligt varit väldigt grå. Trodde inte att vädret kunde vara så grått men idag var även molnen trötta. Orkade inte många meter upp i luften. Man blev blöt av att bara gå i det.


Kom iaf iväg för att gå hem inte allt för sent. Hann tom in till apoteket och kunde handla lite till mig. Dvs nässpray som jag fick rekommenderade igår. Nu ska se om det är bra också. Funkar så här långt iaf. Får hoppas att det gör det i morgon också. Funderar på om jag ska hosta eller om det ska räcka med att vara täppt. Gick därefter hem och åt. Ok, kanske inte rakaste men hem kom jag.


Jag åt och började därefter att dammsuga. Det tog sin lilla tid. Trots att det är en liten lägenheten så tar det tid att dammsuga. Vilket kan beror på att vi har en del att flytta på för att komma åt hela golvytan. Väl klar med städningen var det bara det bara att klä på sig och gå ut och gå igen. Saknade 1500 steg. Å andra sidan så saknade jag lite drygt 3 mil i en annan liten utmaning. Klippte till och tog 4 km av dem. Fast där finns ingen slutdatum när de ska vara gjorda. Börja dock tycka att det är lite träigt och vill ha dem gjorda. (Det var 10,2 mil när jag började.)


Väl hemma igen var det till att  förbereda kläder, ställa sig i duschen och sanera kroppen osv. Har även hunnit med maken per telefon. Nu återstår endast tänderna sen ska jag sova. Kanske skulle göra det där sista så jag får sova. Bättre i morgon då kanske?? Man kan alltid hoppas. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar