Öland

Öland
Solnedgång

måndag 23 januari 2017

Långa veckor

Jag kom upp sent idag. Inte bra när man inte kommer till ro på kvällarna i tid. Tror jag behöver åka en aning tidigare på söndagarna så det finns tid lite tidigare. Var ändå på jobbet i helt ok tid. Nyttjade bara två min på flexen. Och blev i stället kvar ca 3 kvart... Det är ju inte som så att för varje minut som man tar på flexen ska ersätta den med en kvart. Får snart skärpa mig lite.


Fick en hel del gjort och har troligen en snabbare och troligen inte för dyr lösning på ett litet delikat problem på jobbet. Ska se om jag kan fånga logistikchefen i morgon och kolla budgeten för lösningen. Jag har dessutom troligen löst ett litet annat problem på ett tämligen smart vis. Att det sedan inte var mitt problem utan systerfabrikens är en annan sak. Men jag har nytta av lösningen. Har nu också fått hjälp med att lösa ett av våra små dilemman. Fast då av huvudkontoret i Italien. Här skickar vi runt våra bekymmer och löser varandras hej vilt. (Vi ska ändå alla jobba så lika som möjligt i förlängningen.)


När jag väl gick hem från jobbet passade jag på att se till att få ihop samtliga steg på en gång. Var tur det. För när jag väl hade ätit och pratat med maken tog liksom luften slut. Eller så var det sömnbristen som tog revansch. Oavsett vilket så har jag efter att disken var avklarad inte gjort ett skit. Jag har iaf inte sovit men nästan. Har lite skallebank känner jag. Men hoppas på att kunna sova bort den. Vilket jag för övrigt tänker göra alldeles straxt. Då kanske jag kommer upp tidigare i morgon och är piggare? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar