Öland

Öland
Solnedgång

söndag 15 januari 2017

När man tar ledigt från internet

Det har gjort ett par dygn nu. Ganska skönt samtidigt som internet också är enda sättet jag håller koll på vad som händer i världen. Inga olyckor och hemskheter sedan i torsdags kväll med andra ord i min värld. Gör inte alls ont. De måste ha varit en aning lyckligare innan världen blev så globaliserad och nyheterna var spridda runt om innan de var avslutade. Innan allt skulle vara så väldigt politiskt korrekt så man inte blir kränkt. Från allt detta har jag varit ledig ifrån.


Vad har jag då gjort? Jobbade i fredags tills jag tog bilen och körde till dottern för att lämna av allt jag hade tagit med till henne. Men först skulle hon hämtas upp. Hon jobbade längre än mig och min körtid dit. Men mötesplats var uppgjort och allt gick smidigt. Vi möttes och körde hem till henne. Vi tömde bilen och jag hjälpte henne att packa upp. Vi passade även på att åka iväg och äta lite. Handla hennes julklapp och lite till kylskåpet. Rena isgator överallt. Även detta gick smidigt.


Innan jag lämnade hade vi även fixat till bordet jag hade med mig till henne. Ett snyggt bord men kanske inte riktigt ett bord man förväntar sig hos henne. Men nu har hon iaf ett tills hon har möjlighet att köpa ett som passar henne bättre. (Vilket lär ske när detta går sönder. Spendera pengar bara för att man kan är inte heller hennes stil.) Hjälpte henne få ordning i ett antal kökslådor och skåp. Nu är det bara lite små fix som kommer att ge henne möjlighet att få ordning på andra ställen. Karusellen är igång.


Blev en lång resa hem sen. Nästa gång tänker jag stanna några timmar till så man inte är helt slut väl hemma. Detta är vad jag har gjort större delen av min internet lediga tid. Fixat lite annat också men det tar vi en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar