Öland

Öland
Solnedgång

lördag 28 januari 2017

????

Vaknade tidigt men blev sittande i sängen rätt länge. Läste bloggar, mejl, nyheter och kikade runt på ansiktsboken alldeles för länge. Läste jobbets mejl också. Fast det berodde på att jag fick ett privat mejl dit. Var dock uppe ock körde igång tvättmaskinen. Men sen satte jag mig igen. Till slut kom jag dock upp.


Jag har hunnit bära upp i gästrummet. Bara lit grann kvar i soffan där inne nu. Får ta det i morgon eller så. Har lite julbelysning kvar eller mer exakt stjärnan och mina snögubbar. De behöver jag plocka ner och  lägga i garderoben. Snögubbarna tänker jag förresten ha uppe till all snö och risk för snö har försvunnit för denna säsong. Ännu inte hundra på om jag inte ska tvätta vitt innan jag åker i morgon. Skulle behöva lite av det rent innan dess.


Tog maken med in till Borgholm runt 15,00. Sen fick han motionera i en timma. Blev några km där. Dock inte alla jag behövde men väl hälften. Men maken behövde komma hem och vila. Passade på att äta också. Hade gjort stek som bara var till att värma med jag fixade till ris, currysås och grönsaker. Hade visst haft steken inne väl länge för den blev i det närmaste pull pork. Jag fick dessutom 4 matportioner och maken en. Hans är en stor burk.


I morgon blir det en variant på det igen. Fast på karré. Behöver vattna och få till en rejäl promenad också innan jag åker. Ska heller inte glömma att ta med mig makens madrass och min julklapp. Kanske skulle se till att bära ut det tidigt så jag inte glömmer det denna veckan också. Behöver först köra ner till Köpingsvik och handla så maken klarar sig i veckan som kommer. Men det tar vi i morgon. Idag har jag även gått en egen runda nu i kväll. Ville ha ihop alla steg. Till makens förtvivlan har jag ökat antalet steg per dag igen.


Väl tillbaka så har/håller jag på att fixa till fötterna. Sitter med fötterna i plast efter att ha tvättat dem. Ska sitta i två timmar om jag läste rätt. Sen ska de tvättas igen och sen kan jag gå och lägga mig. Lite halkigt att gå med plastpåsar på fötterna under strumporna. En stund kvar sen så. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar