Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 10 januari 2017

Lång dag

Fick sova lite mer i natt men var ändå vaken och uppe tidigt. Hann småfixa lite innan också. Gick så jag var ännu tidigare på jobbet idag. Jag hann göra alla förberedelser inför morgondagens resa klara. Jag hann fixa in avvikelserna från revisionen i systemet och fixade rapporten till i morgon när jag ska ha möte med min italienska chef. Fick även upp den i systemet. Några leverantörer har jag också varit i kontakt med. Men där blir man aldrig klar.


Blev en varv runt fabriken på lunchen idag också. Dock kallare idag än igår. Men gick gjorde jag iaf. Var även idag väldigt sen med både frukost och lunch. Gjorde inget då jag skulle till Ljungby efter jobbet och då äta först efter klockan 18. Hade tänkt att jobba lite längre och åka direkt. Ok jag åkte direkt men jag var på plats 20 min före. Bara att ringa kompis och tala om att jag var framme. Vi kunde alltså äta tidigare.


Vi möttes. Hon fick det jag hade handlat åt henne. Vi fick bord och bestämde oss för buffé. När vi hade varit och hämtat maten, kom vi på att vi skulle hälsa till forna kollegor. La ut en bild och en rad om var vi var på facebook. Såg bara en gammal bekant som tom kom fram och hälsade. Satt rätt så länge med tanke på att jag komma hem i vettig tid och att hon behövde jobba lite hemifrån. (Vi tom åt efterrätt fast vi kände oss rätt fyrkantiga redan innan vi hämtade den.


Efter att ha visade henne vart hon skulle ta vägen för att hitta tillbaka så blev det en snabb rundtur. Behövde lite steg efter all den maten. Körde sedan tillbaka till jobbet och ställde bilen. Innan jag gick därifrån passade jag på att klä på mig min thermokjol. Den hjälper även en del mot kall blåst. Och varför frysa om man kan slippa? Tog en lite längre promenad hem. Allt för att smälta maten så gott det gick.


Hemma och klar för att släcka lampan och sova. Sova ytterligare lite längre? Det återstår att se. Maken har jag hunnit att prata med och lovat att ringa senast när jag har kommit fram till hotellet. Likaså har jag hunnit med dottern. Sova var det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar