Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 25 januari 2017

Det går framåt

Var uppe och i ordning lite väl tidigt i morse så jag skulle bara. Vips var det försprånget borta och jag några minuter sen i stället. Sen förstår jag inte hur jag går egentligen. För skaften på strumporna är blöta när jag kommer fram. Inte blöt om fötterna och inte ovanför strumporna men strumpskaften. Idag hann de inte ens torka tills jag skulle gå hem. Tur man hade råkat att ta med sig dubbla strumpor i måndags.


Har haft en mellandag på jobbet. Fixat en del, påbörjat annat osv. Varken bra eller dålig dag. Fixat en del icke planerat och missat sånt jag hade planerat. Missade tom att gå hem i tid. Klockan hann bli rätt mycket innan jag var klar och kunde gå. Har börjat att ta min kvällspromenad i samband med att jag går hem också. Var alltså hemma rätt sent. Glömde att länka förra inlägget i tid men kom iaf ihåg att äta.


Straxt före 20 tog jag mig en promenad igen.Inte så lång eller länge men en halvtimme blev det iaf. Tömde postfacket på reklam när jag var tillbaka. Tog soporna i morse på väg till jobbet. Då hela jag har varit sen i dag blev det ingen promenad för att se om Ebba med flock var hemma idag. Tog tillfället i akt och sanerade mig själv. Dvs när jag ändå tvättade håret fixade jag en inpackning också. Nu ska se hur många timmar håret vill ha för att torka.


Dock tänker jag borsta tänderna nu samt plocka fram rena kläder till i morgon. Tänker även förbereda så jag har lunch med mig i morgon och lite annat såsom tex frukt. Får inte glömma ringa maken också. Har för övrigt lovat att shoppa lite på fredag till honom. (För det är så jobbigt att sen kunna gå en bra stund i butiken jämte som jag tycker är rolig att gå runt i. ) God natt.

2 kommentarer:

  1. Vilket trick, att bara bli blöt om strumpskaften!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dock inte speciellt skönt...... Jag går i 35 minuter och de hinner oftast inte torka på en arbetsdag utan är fortfarande blöta när jag ska ta på dem igen och gå hem.....

      Radera