Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 26 januari 2017

En kvar

Det är tur det bara en dag kvar denna veckan. Var rätt trött i morse. Men kom upp och iväg. Idag lyckades jag hålla strumpskaften torra. Eller berodde det på att jag med korta strumpor? Byxorna var nämligen inte blöta de heller!! Eller så var det bara för att det var torrare i morse samt att jag missade de vattenpölar som trots allt fanns. Var iaf skönt med torra baksidor. Gjorde inte ont alls. (Var rätt skönt med torra byxben osv.)


Har suttit i möte mest hela dagen idag också. Fattar det inte. Hur lyckas jag egentligen. Nåväl har en likadan dag i morgon. Dock några hålrum så jag kan returnera lite grann till ett par leverantörer. Men i morgon vill jag hemskt gärna sluta direkt efter webbmötet. Dvs med en aning tur redan 15,00 men med tanke på vem som håller det lär det väl snarare bli 16,00.


Lyckades inte komma iväg före 17 idag heller. Å andra sidan blev det en hel del vettigt gjort i stället. Tog mig en extra tur längs vägen också. Hade samtliga steg fixade idag också. Passade på att prata lite med dottern också. Tiden gick rätt fort när man gjorde så. Var nog inte hemma förrän straxt före 19.00. Ringde maken och fixade mig några knäckemackor att äta.


För att inte säcka ihop helt tog jag på mig ytterkläderna och gick hem till Ebba. Blev bjuden på en kopp te och en massa hundgos. Gick dock fortare att komma ur ytterkläderna när man struntade i thermokjolen. Och Ebba blev nöjd. Men attans vilken gottegris hon är. Först när jag skulle gå som husse blev intressantare än jag. Ok lillhusse var rätt intressant när han satt och åt. Kunde ju bli en bit över till henne.


Tackade för mig och gick hem i rätt hyfsad tid. Behöver ju sova också. Skulle kanske ha packat ihop mina saker också redan i kväll samt diskat smörkniven. Men måste försöka ta mig upp lite tidigare i morgon så jag hinner göra det innan jobbet i stället. Vill försöka hinna köra så fort som möjligt i morgon. Har ett par stopp på vägen att hinna med. Affärer väntar inte med att stänga för att jag behöver besöka dem. Dags att sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar