Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 19 januari 2017

Arbetsveckan över

Den betalda delen alltså. Nu ska man ta sig an den obetalda delen. Har dock fått 3 dagar på mig denna vecka. Mest för att maken behövde mig i morgon. Skulle ha chaufför då. Visst kan man nyttja grannar och släkt men inte hur mycket som helst så denna gång fick det bli jag, Kommer dessutom få lite svårt att smita i februari och framåt. Hoppas dock kunna någon fredag eftermiddag eller måndag morgon dock. Iaf innan maken kan köra bil eller ska börja jobba igen.


Var en aning segare i morse men var ändå vaken när klockan ringde. Dock inte uppe som innan denna vecka. Blev en aning sen till jobbet men det beror mest på att jag packade min väska innan jag gick till jobbet. Tog visst en kvart längre än jag trodde så senare än 10 min blev jag inte och väl inom flexen. Kan tala om att det var väldigt blött på vägen till jobbet. Var blöt upp till knäna när jag väl kom fram. Dock torr under fötterna.  Alltid något.


Hann inte med alla möten idag heller. Men missade bara ett idag och till det hade jag lämnat en A4 med info. Så de fick allt de behövde för att klara sig till i morgon och då är jag ledig. Har ändå inget nytt att komma med. Om jag inte hinner få det via mailen. De får vänta tills jag är tillbaka på måndag. I morgon kan jag sova någon timma extra och hoppas att nästäppan har givit upp. Eller iaf håller på att ge upp. En aning jobbigt att vara tvärtäppt.


Kom iväg lite sent från jobbet så istället för att bara hämta väskan som skulle med hem. Så fixade jag disken så det är tomt på bänken när jag kommer tillbaka på söndag. (Fast det var tur att den bara skulle plockas in i skåpen och inte diskas för det fanns ingen värme i vattnet idag.) Sen plockade jag ihop det som skulle med från kylskåpet. Inte mycket men hostmedicinen fick följa med om hostan skulle dyka upp.


Kom iväg så jag passerade Växjö när det var drägligt med trafik. Inga köer någonstans längs vägen. Inte att tala om iaf. Blev ett stopp hos föräldrarna. Skulle bara titta in och kolla så att allt var väl med dem. Mamma var godissugen. Tur jag hade påsen kvar sen trippen till systerfabriken förra veckan. Hon fick hela 10 bitar eller något. Dock bara sånt hon åt. Med andra ord hon var nöjd.


Sen var det raka vägen hem till maken. Blev lite telefon med dottern på vägen. Handsfree är inte så dumt alls. Funkar rätt bra. Pratade en bra stund. Hon har nu fått ordning på det mesta som jag lämnade av. Och börjat att få till lite till. Fick tips på sånt hon kunde bära ner och ställa i förrådet. Dock verkar det vara lite inbrott i dem med jämna mellanrum. Tror Ni någon bryter sig in för att stjäla kattsanden? Det tror inte jag. Så varför ska den finnas i lägenheten och ta plats då?


I morgon är planen förutom att köra maken hit och dit eller om det var tvärt om. Tanken är att packa ner så mycket tomtar som jag kan och bära upp. Var plus när jag kom hem så förhoppningsvis är det det i morgon också. Skulle gärna gå någon mil i dagsljus också. Idag saknar jag hälften av stegen men ligger på veckomålet och lite extra. Tvätta behöver jag inte göra för det gör jag just nu. Ska bara hänga upp den sen kan jag lägga mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar