Öland

Öland
Solnedgång

söndag 22 januari 2017

Bortslösad dag

Jag vaknade inte tidigt men före väckarklockan. Och idag steg jag upp innan den ringde. Tog tid på osv men uppe var jag. Fixade frukost och då jag inte riktigt kände mig i form för att bära upp en massa saker till vinden lekte jag lite med pan pastellerna jag har. Inte många men idag räckte de till. Jag fick mina blommor vattnade och fortfarande var jag inte i form för att bära upp saker till vinden.


Vilade en stund och tom en stund väl länge men inte hjälpte det. Dock är nu allt julpynt utom lite lampor ner plockat och ihop plockat. En del ska packas in och det sista ska bäras upp. Dock är 8 kartonger redan uppe och färdigpackade. Har dock prylar kvar och ska jag ha lite ordning på mina granar får jag allt skaffa en kartong till dem också. Tror att det blir lättast att hantera dem så. Kartong har vi i källaren där vi har lägenheten. Ska bara komma ihåg att hämta upp en och få den med mig till helgen.


Blev en snabbis ner till Köpingsvik. Behövde mer mjölk, dressing, tomat osv. Maken fick idag laga till hamburgarna medan jag skar grönsakerna. Blev visst ägg till också men inget bröd. Blev över så maken får äta det minst en gång till innan jag är hemma igen. Efter maten var det till att packa ner det sista lite snabbt och köra. För även om jag inte har gjort något vettigt idag så försvann tiden. Har inte ens lyckats få ihop stegen.


Det gick bra att köra och jag var framme inte allt för sent iaf. Bar upp väskorna och packade lite snabbt upp dem innan jag gick ner till bilen och körde i vägen den. Tog som vanligt inte den närmaste vägen men hade behövt gå en timma till om jag skulle ha fått ihop mina steg idag. Behöver lite mer karaktär om jag ska fixa dem på söndagarna. Eller iaf bättre väder. Varit grått hela dagen. Tycker bättre om vädret vi hade igår och i fredags. Dvs klar blå himmel.


Väl hemma efter promenaden var det till att förbereda kläder inför morgondagen, tvätta håret så det är torrt, ladda armbandet osv. Nu ska tänderna borstas och sen ska jag sova. Har bara varit lite småtäppt idag. Behövde förresten inte använda nässprayen mer än en gång igår. Får se om det håller i sig i morgon. Tycker det är på g tillbaka. Nope borsta tänderna och sova var det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar