Öland

Öland
Solnedgång

måndag 30 januari 2017

Det gick

Det blev väl lite sömn inatt. Ynka 6 timmar. Nåväl jag kom upp och i väg till jobbet. Hann tom snurra runt lite här innan jag kom iväg. Dessutom tyckte jag att jag var sen så för första gången på länge så lyckades jag sänka tiden att gå till jobbet rätt rejält. Nåja det gör inte ont, var dock en aning varm väl på plats för jag hade ju givetvis trott att det var kallt.


Har inte hunnit med något av det jag hade velat men väl en hel del annat. Har dock en uppgift jag verkligen behöver sätta fart med nu. Vill ha grunden lagd innan helgen. Sen kan kollegorna titta på den i början på nästa vecka. Gärna komma med förbättringsförslag. Sen kan jag presentera den högre upp och förhoppningsvis få det hela godkänt med endast små förändringar. Behöver dessutom vara på jobbet en aning tidigare i morgon. Har dock snälla kollegor i produktionen som hjälper mig så jag inte behöver vara en hel timme tidigare.


Idag tänkte jag smita redan vid halv fem blev en aning senare men kom iväg före fem iaf. Smet in till Växjö. Gick en timme inne i centrum och tittade. Köpte inte ett dugg. Dock bytte jag in en triss. Fast jag sa att jag gärna tog en aning större vinst än 30kr på lotten jag fick i retur. Därefter tog jag en tur till Grand Samarkand. Behövde schampo och balsam. Hade dock inte det jag egentligen ville ha. Inte ens någon av de sorter jag helst ville ha. Blev en kompromiss. Hoppas det är ok. Får hoppas att det funkar till nästa besök hos frissan iaf. Annars kan det bli en aning jobbigt.


Det blev visst en hög annat också. Mest till maken av någon anledning. Han är ju inte ens här! När jag körde tillbaka passade jag på att bära in kassen till lägenheten innan jag parkerade bilen på jobbet. Sen blev det visst en lite längre väg hem iaf. Blev mat lite väl sent kan jag konstatera så här efteråt. Hoppas bara jag kan sova så får det väl gå. Ska försöka bättra mig i morgon. Hade egentligen velat ta en promenad till. Men blev lite väl slö så jag skippade det. 1,6 mil får räcka. Nu ska jag göra det sista och sedan ringa maken. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar