Öland

Öland
Solnedgång

söndag 15 januari 2017

Intervall dag

Började dagen med att vakna alldeles för tidigt. Vem vill vara klarvaken 4,55 när man är ledig och dessutom den enda dagen av 12 som man har möjlighet att sova längre på. Eller längre och längre men längre än 06 iaf. Lyckades att somna om efter en stund och sov sedan gott i ytterligare en timma. Så höll jag på fram tills klockan var 8,45 och jag var tvungen att stiga upp. Hade lovat maken att köra honom till Kalmar och så han kunde köpa sig en värmepump. Han å sin sida skulle följa med mig in och handla mat. Vi skulle vara i Kalmar när affären med värmepumpen öppnade. Vi var där 7min innan de öppnade.


Han bokade sin pump, betalade och vi kunde åka till utlämningen och hämta upp den. Handla mat gick precis lika smidigt och en halvtimme senare var vi på väg hem igen. Blev ett stopp i Borgholm med lite fika på fiket där. Mysigt men inte gratis. Men det var gott så det fick vara värt det. Blev ett stopp på Ica hemma också. Handlade mer där än på stora varuhuset. Ungefär samma pris och jag kan gå till "mitt" Ica men måste ta bilen till stora varuhuset så det gäller att vara rädd om det lilla.


Hem, fixa tvätten, laga mat, vattna blommor, plocka bort de sista tomtarna - har dock inte packat ner dem men de är bortplockade iaf - åt mat, packade väska, fick besök, fikade och jag åkte iväg för ytterligare en veckas jobb. Tar sin lilla tid att köra. Vissa vägar är rena isarna medan andra är isfria. Svårt att veta vilken som är vad och jag har inte testat hur duktig israllyförare jag är så det blir till att ta det lugnt.


Väl framme var det till att bära upp väskorna, tanka bilen, lämna tillbaka den till jobbet, lämna in jobbdatorn och jobbarskorna sen kunde jag gå hem. Saknade dock en del steg. (Väldans tur att jag fick ihop extra många steg de flesta av dagarna i början av veckan för i slutet har jag inte lyckats alls.) Tog en om väg på vägen hem och lyckades rädda veckobehovet iaf. Packat upp väskorna, duschat och förberett för morgondagen. Laddar nu batteriet och behöver borsta tänderna sen kan jag lägga mig och sova. Behövs för jag är rätt trött. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar