Öland

Öland
Solnedgång

lördag 21 januari 2017

Inte ett dugg bättre

Dag i dag. Ok jag var ur sängen betydligt tidigare. Jag hade hunnit fixa frukost, ta maken med till Kalmar för att handla, köra till Borgholm för att fortsätta handla och sedan hem före 13,00 idag. Sen skulle maken ha hjälp med att bära in en hög med foder. Med tanke på att han har en bruten arm så vet Ni vem det var som fick bära. Dessutom möblera om en del inne innan brädorna kunde bäras in.


Då vädret har varit helt underbart idag så smet jag därefter. Jacka och mössa var i mesta laget. Vantar och halsduk lämnade jag hemma. (=Händer som skulle funka som rasp eller liknande numera.) Tog en tur ner till Köpingsvik. Behövde en lök. Kan dock tala om att löken är tung i Köpingsvik för det följde visst med clementiner, juice, jordnötter, passerade tomater, champinjoner, ingefära, korv osv med hem.


Väl hemma var det till att sätta igång med maten. Stek med grönsaker och till mig även en aning mos. Jag fick dessutom 2matlådor till veckan som kommer och maken får två. Jag har hunnit fylla en låda på vinden, få upp ytterligare två lådor med julpynt. Få ner samtliga kulor som hängde lite här och var. Jag har tömt granar och fönster på pynt. Det enda som återstår nu är det tjocka röda glittret, adventsljusstakarna, adventsstjärnan och snögubbarna, Jag har packat tre påsar att bära upp och håller på att förbereda för ett par till. Får se hur mycket jag orkar och hinner med i morgon. Annars har jag att göra nästa helg också.


I går saknade jag 2,4mil när jag steg upp. Nu saknar jag 3,4km. Det går framåt kan man säga. Och då är det inte mina steg som räknas utan en liten egen utmaning. När de sista km är fixade blir nästa utmaning 9,9 mil. Frågan är hur lång tid jag kommer att behöva för dem. 2veckor?? (Det gäller utanför stegräknarens mål.) Nåja får klura på det en liten stund till. Fast inte idag för nu behöver jag sova om jag ska göra någon nytta över huvud taget i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar