Öland

Öland
Solnedgång

måndag 21 september 2015

Nedrans med

Jag går och jag går men inte katten får jag ihop stegen. Saknar fortfarande 1800 steg. Funderar på om jag orkar stiga upp tidigt och gå till jobbet. Eller om jag ska cykla och gå hem med cykeln jämte.... Något får jag lov att göra. Idag åkte jag hem från jobbet i bra tid. Fick inte ihop mer än 30 min plus på flexkontot och planen är densamma för morgondagen. Har hunnit planera in tom vecka 43. Med hjälp av chefen så finns det rätt mycket att göra tom vecka 46. Sen får vi se.


Väl hemma var det till att fixa lite till magen, sitta vid nätet en stund sen fick det bli en tur till Växjö. Lite småsaker som behövs för att kunna bygga skjul när det kommer. Var visst ett par träd maken ville ha ner först. Ska bara försöka missa telefonledning, hus, elstängsel osv. Kan bli intressant, inte många meter att sikta på.


Hunnit plocka lite här hemma och kommit på mer som jag ska plocka i ordning på. Har nästan fyllt en soppåse på bara några lådor. Mitt mål är att vara klar innan oktober är slut. Mycket rena ytor att damma under november så man får plats med många tomtar. I morgon är det promenad runt Alvesta som gäller. Ska se om jag får sällskap. Har dock skaffat mig ett skoskav som heter duga. Lär inte gå fort. Men först sova. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar