Öland

Öland
Solnedgång

lördag 5 september 2015

Gick väl bra.

Vi kom iväg till frissan och var på plats 1 min innan vi skulle. Trots att det var jag som körde. Efteråt blev det till att handla det vi behöver för helgen. Vi försöker dock hålla kylskåpet på en sådan nivå att vi inte behöver slänga något. Vilket ger två mer eller mindre tomma kylskåp. Blev ett par liter blåbär på vägen ut. 25kr/l kan inte ens plocka dem själv för det priset. Tänkte först äta dem men blev snål och frös in dem.


En tur till Netonnet. Skulle dels hämta en UP24 och dels titta efter en nyare telefon. Hittade inget denna gången heller. Skall dock besöka lite andra butiker också. Men det får bli en annan gång och vecka. Hinner inte nästa vecka och veckan därpå ser mörk ut. Väl hemma var det bara att äta lite sen frukost och sen ut till vedhögen. Efter en halvtimme lite drygt var vi klara. Med det som vi hade med hem vill säga.


Lagom klara kom regnet. Och sen har det varit ömsom regn och ömsom sol. Har inte gjort så mycket mer än tvättat och tömt tvättkorgen. Får väl fylla på den igen i morgon. Vore ju synd om den stod tom. En fördel med regnet är att jag behöver inte vara orolig att mina buskar inte får vatten.Dock lär jag behöva vattna inomhus. Dit når inte regnet tack och lov. Fast nu är det dags att sova. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar