Öland

Öland
Solnedgång

måndag 28 september 2015

Lång måndag

Jag sov mig igenom hela månens show i natt. Sov tämligen gott också. Var dock trött iaf när jag vaknade av väckarklockan. Förstår inte riktigt hur man kan vara så trött. Nåja snart är det tidsomställning igen och då får jag sova en timme till om morgnarna. Det tråkiga är att jag måste vara vaken en timme längre varje kväll också.


Blev en lång dag på jobbet och väl hemma var det till att byta skor och ta en promenad till andra änden av denna lilla stad. Hon hade alpnaering party och jag lovade att komma. Var ansiktsvård på schemat så tydligen har de mer än kryddor numera. Blev en promenad hem också. Börja bli småkyligt ute nu. Tror jag får börja med strumpor snart. Även om det är väl tidigt.


Maken mötte mig iaf när jag nästan var vid stationen så han har iaf fått sig en kortare promenad. Tänkte det var lika bra att erkänna att jag har tackat ja till en whiskyprovning för oss tillsammans med kompisens make.Kan bli intressant, maken vill ha rökigt, kompisens man vill inte ha rökig och jag vill ha smak hela vägen ner i magen. En väldans splittrad smaktrio.


Nu är det dags att sova och detta är återigen en vecka med mer att göra än tid att göra det så man behöver vara utvilad. Morgondagen är fullspikad från det man stiger upp tills det jag kommer att somna. Hoppas bara jag hinner blir klar innan jag somnar i morgon. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar