Öland

Öland
Solnedgång

lördag 12 september 2015

En lördag

Vaknade före klockan men steg upp efter. Innan frukost tog jag dock med maken till torget i Borgholm och köpte grönsaker och bär. På vägen hem så säger maken att han behövde lämna bilen för service nästa vecka. I Borgholm..... Nåja, han fick allt stanna hemma en stund innan vi åkte ner med den. Under tiden förberedde han gräsklipparen och började faktiskt klippa en del av gräsmattan. Själv hann jag göra nästan hela tårtan klar.


Efter att ha lämnat makens bil var det till att göra tårtan helt klar. Stor blev den och tid tog det men det är ändå rätt kul att göra den. Maken fortsatte att klippa gräset. Han hann nästan klart till Yngsta brodern med familj kom. Emil hade kunnat stanna om han hade fått. Det fick han inte denna gången för sin far. Men vi kom överens om att han skulle komma en fredag och stanna ända till söndag. Och det ganska snart. Innan de åkte kom min andra bror med sambo.


En stor grön krukväxt att ha i fönstret som tål en del fick jag av de första och en ny fjärilsbuske av de andra. Öronen är numera uppätna på tårtan. Så när Emma och Tore med mor och far kommer i morgon får de äta en öronlös lille skutt tårta. Hoppas det kan funka iaf. Ev kommer föräldrarna också i morgon annars passerar vi och då slänger jag in det som finns kvar av tårtan.


Tvätten är avklarad, bara det jag hänger som inte var het torrt men det är klart i morgon. Vi hann äta lite middag också innan vi gick in till grannen för fika. Fick rosor av mellan dottern med pojkvän, klänning och pansit av värdparet. Så nu är jag mer än mätt och rejält trött. Lika bra att lägga sig att sova så man orkar upp i morgon.

2 kommentarer:

  1. Fyller du år?? Grattiskram!!! Tårtan var jättefin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, Tack, jättetack. Nja lite missnöjd med munnen är jag allt sen hade jag kunnat lagt på grädden lite bättre men den smakar iaf gott.

      Radera