Öland

Öland
Solnedgång

lördag 26 september 2015

Ett mitt i helgen inlägg

Har egentligen ingenting att berätta. Var i Borgholm och gick en runda. Hittade lite i dag också. Dock mer nöje än något annat. En present hittade jag iaf. Nu är alla klara tom november. December kvar men den ena blir euro och den andra något annat. Sen tror jag inte att det är fler förutom julklapparna. Men det är det bara barnen som får och en paket som lottas ut och kan bli till vem som helst i julklappslotteriet.


Jag åkte till Borgholm med en granne så på vägen tillbaka blev jag avsläppt i Köpingsvik. Fick en tur på medeltidsmarknaden. Hittade ett par nödpaket till systerdottern som fyller 5 år i morgon. Vars presenter ligger i lägenheten. Passerade ett par loppisar också. Har fått ihop de utlovade 3 paketen. Slagit dem har jag också gjort. Med prinsesspapper, hoppas det duger så det inte inte skulle ha varit frostpapper.


Fick dock åka ner till Köpingsvik en runda till efter att ha gått hem från Köpingsvik. Behövde komplettera så vi fick lite mat också. Tvätten är avklarad, då vädret har varit toppen idag också fick den torka ute. Mina steg har jag fått ihop med råge. Kan vara riktigt lat i morgon om jag så önskar. 1400 steg kvar så är veckans mål avklarat. Dock inte morgondagens mål. Får bli vad det blir, tänker inte stega Hörninge runt eller fram och tillbaka till Köpingsvik för att klara av dem. Lär inte gråta om jag gör det heller för den delen.


Nu är jag redo för sängen och behöver den också. Trött som bara den vilket kan bero på att jag har varit uppe sedan 07 i morse. Ok satt och läste på internet någon timme men uppe riktigt tidigt för att vara jag. Behöver upp tidigt i morgon också om jag ska hinna med det planerad. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar