Öland

Öland
Solnedgång

lördag 19 september 2015

Bortslösad dag

Har inte gjort ett skit av värde idag. Bortsett från tvätten då. Inte ens läst lite har jag gjort. Och steg har jag heller inte fått ihop npgra. Ska jag slå förra veckans antal steg får jag lov att vandra typ 25 000 steg i morgon. Den tror jag inte ens på själv. Nåja det blir till att gå desto mer nästa vecka. Jag vill nämligen ha ett medel på mer än 8000 steg om dagen.


Maken kom ihåg att plocka upp mig i Borgholm igår. Han hade roat sig med att tvätta bilen och tanka den. Dvs min. Idag så var jag så snäll att jag lät honom dammsuga ur den. Men jag torkade iaf av panelen och fixade till fönsterna men resten har han gjort. Kan jag nog vänja mig vid.


Det har dock varit kanon väder ute idag så jag har kunnat vara ute i kortärmat utan att frysa. Har också försökt att vara ute lite grann. Men även det hade jag kunnat gjort mer av. Nåja man ska inte gråa ver spilld mjölk så jag får ta igen denna slappa dag i morgon. Skulle vilja göra följande i morgon om tiden räcker till:

Baka bullar
Koka rotmos
Göra en stek
Besöka Arla på öppet hus i Kalmar
Vandra runt i Gamla Kalmar
Göra rabarberpaj
Går Hörninge runt


Och så alla måsten som att vattna blommor osv. Samt inte vara allt försent i lägenheten. Få ihop den ekvationen. Lika bra att krypa till sängs så jag kommer upp tidigt. Då kanske man kan hinna hälften iaf??

2 kommentarer:

  1. Var sak har sin tid. Det du inte får gjort i dag var kanske inte viktigare än att det kan göras nästa vecka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det lär så bli. Dock finns det saker som om de inte görs idag så dröjer det mycket länge innan nästa chans kommer....

      Radera