Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 22 september 2015

Det var tisdagen

Har roat mig med att revidera ett par tre flöden idag. Hade ett formulär och roder om att leta efter så många fel som möjligt. Sagt och gjort, har sågat längs med fotknölarna. Dock med rätta. Det är inte bättre än så. Ska fortsätta i morgon och avsluta på torsdag. Var jobbet senare än vanligt men fortfarande i tid. Och åkte hyfsat tidigt för att vara mig. Planen är att göra detsamma i morgon.


Väl hemma var det till att plundra det tomma skafferiet. Nåja, jag blev iaf ohungrig men roligare mat har jag ätit. Godare också för den delen. Lät maken också äta när han väl var här. Han har dock investerad själv i sin mat och vi har inte samma smak. Han äter LCHF inspirerad mat och äter jag mat med någon inspiration så är det väl i stil med "Lite choklad hjälper faktiskt".


Fick även med maken ut på en promenad så stegen räddades. Lyckades knapra in lite av det jag missade igår också. Lyckas jag med samma i morgon är jag ikapp. Väl tillbaka blev det till att göra lite smoothies. Har en del jordgubbar i frysen och den känns väl full. Behöver med andra ord tömmas lite därav smoothies. Dock lär det inte finnas mycket kvar i morgon vid den här tiden. Både maken och jag gillar den vi gör själva utan tillsatt socker.


Nu är det åter dags att lägga sig. Tyvärr är det onsdag i morgon och inte torsdag vilket jag har försökt med några gånger idag. Önskar en god natt trots det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar