Öland

Öland
Solnedgång

söndag 6 september 2015

Då lägger vi vecka 36 till handlingarna

Har kommit fram och packat upp. Har tom plockat fram inte bara för morgondagen utan en del till resan som ska göras på tisdag. Frågan är bara kommer jag hem som planerat eller ska ett extra ombyte följa med? Det lär jag få veta i morgon. Men då jag behöver orka göra lite i helgen som kommer så lutar det åt att det blir de ursprungliga planerna för veckan.


Har ömsom regnat denna dag och ömsom varit ok väder. Men förra helgen kändes det fortfarande som sommar så har det idag dag verkligen känts som höst. Den där kalla råa känslan. Måtte vi iaf få en hel hög med fina klara höstdagar iaf. Har inte hunnit med allt i trädgården än och jag vill gärna göra det. (Sen gör det inget om vi kan få i lite fönster och dörrar i garaget också.


Men först ska vi ta oss igenom vecka 38. Planer för veckan är en hel hög. I morgon måste jag packa efter jobbet och så kompisar besökas. Tisdag reser jag mest hela dagen, onsdag är det leverantörsbesök med satt agenda som gäller samt en påbörjad hemresa. Torsdag fortsätter hemresan, ett möte med annan leverantör och med lite tur ett steg närmare en dellösning där. Hemma är det uppackning, packning inför helgen som gäller. Måste även handla det som behövs till helgen. Lär bli lite gäster då. Fredag är det städning av veckan samt ved som gäller. Fast vi hoppas hinna bli klara tidigare så vi hinner hem och fixa veden redan på kvällen. Och så gäster mest hela helgen. 


Kanske bäst att avrunda här och lägga sig. Lär behöva all vila jag kan få om man ska orka igenom veckan och sedan den efterföljande. God natt.

2 kommentarer:

  1. Som vanligt blir jag matt bara av att läsa ditt schema.... Hoppas du får en bra vecka, och att tjänsteresan blir bra!

    SvaraRadera