Öland

Öland
Solnedgång

söndag 27 september 2015

Intensiv dag

Började med att vakna innan klockan ringde. Aldrig fel. Kom upp i tid, sprang ett varv i duschen för att fortsätta med en snabb frukost. Hann att vattna samtliga blommor med inne innan det var dags att ge sig av. I normala fall tar det ca 1 timme och 10 minuter. Idag hade jag inte passerat avfarten till Borgholms slottsruin den första halvtimmen. Åkte i mycket god tid trots detta var jag en timme sen.


Ringde dock och talade om att det var otroligt låga hastigheter. Gick bara miste om varma nykokta kroppkakor. Nödpresenter gick hem hos Emma. Och Lille Tore som blev 2,5 idag tyckte väldigt mycket om sin moster tills han hade kommit in i dagens traktor. Sen hade han inte tid. Jo men då gick den åt att hämta godis hos moster. Låter värre än det är. 1 ask var och varsin liten chokladbit. De ska ju äta mat också.


Stannade inte många timmar innan jag återvände. Trafiken från Öland var då fortfarande lika hopplös. Gick desto bättre att köra hem till huset. Stannade endast en gång och det var för att handla lite till i morgon samt komplettera middagsmaten som skulle ätas innan vi åkte. Hade dock packat merparten redan innan jag åkte.


När väl maken var klar ute åt vi. Fördelen med taco's är att man kan förbereda långt innan man äter. Fast så länge behövde jag inte vänta. Kom iväg i hyfsad tid och det gick rätt ok att köra denna gången. Istället för 5-10km/h kunde man nu iaf köra 70km/h på 90 vägen. Blev ett snabbt stopp hos min bror sen raka vägen till lägenheten. Har du packat upp allt utom skorna och jackorna men det gör jag i morgon. Nu behöver jag sova för att orka med i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar