Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 16 september 2015

Halvvägs

Genom denna arbetsvecka. Har nu planerat hela nästa vecka och startat på vecka 45. Tror jag behöver vecka 44 till att röja efter vecka 41 till 43. Så nu får jag hoppas att det blir lite lugnare vecka 46. Tror jag ska ta ett par dagar ledigt i november. Ska bara se om jag an hitta någon lucka först. (Hej 2020....)


Åkte med maken till jobbet men gick hem när jag tyckte att det räckte. Blev inte mer än en halvtimma extra idag på det viset. Men fick ihop mina steg tillsammans med en timmes promenad efter jobbet. Tänker göra om det i morgon. Saknar fortfarande en del steg som jag inte fick ihop igår. Och helst vill jag ha fler denna vecka än förra. Men jag lär få knata på hela helgen.


Har packat det som maken ska ta med hem i morgon. Han är ledig fler dagar denna vecka än jag. Lite orättvist är det allt. Fast jag har massor med tid att plocka och ingen möjlighet att plocka så mycket av den än. Men när jag väl kan så ska jag njuta rejält. Och drömma kan man ju alltid.


Dags att sova så jag orkar med resten av veckan. Har tvättstugan i morgon så renbäddning står på listan över vad som ska göras i morgon. Blir en lång kväll då också. Lägenheten ska städas osv också. Får se när jag tycker att det räcker. Nu är det god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar