Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 23 september 2015

Halvvägs genom veckan

Var lat denna dag och tog bilen till jobbet. Orkade heller inte gå runt i butikerna för att hitta något gott bröd utan det fick bli S:t Clair. Maken ligger nu på plus. Hann dock inte riktigt med allt jag ville. Dock kommer ett antal leverantörer att få e-mail i morgon med bifogad reklamation. Behöver dock göra ett par till. Har även en revision att slutföra.


Saknade dock en del steg efter maten hos S:t Clair, blev en runda hem till kompisar som visade sig inte vara hemma. Men vädret var toppen tom varmt och jag fick ihop steg så jag nu tom ligger på plus. Hyfsat bra på plus. Hoppas dock på en del steg i morgon också. Med lite tur regnar det inte heller.


Har hunnit packa ihop en del. Duscha, prata med dottern vars projektanställning tog slut men har ett nytt på g. Skulle skriva papperna nästa vecka. Håller tummarna. Nu ska tänderna borstat och jag krypa till sängs. Plocka fram kläder till morgondagen så jag kan ligga länge. Rätt sliten har jag upptäckt. God natt.


(Har Ni inget för Er from i morgon och hela helgen så är det Skördemarknad på Öland. Massor med aktiviteter över hela Öland. )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar