Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 15 september 2015

Lång dag

Började tidigt, samlade ihop det som behövdes och tog jobbets bil. I tid för att ta mig hem i någorlunda tid var jag klar och körde tillbaka till fabriken. Därefter var det bara en timmes efterjobb att göra. Och då ska jag ändå göra det mesta i morgon. Var helt slut i huvudet så det får lov att vara så.


Väl hemma blev det en macka innan det blev en tur till Växjö. Maken behöver en knopp till sin perkolatorkanna och det sa vara en i metall. Enda jag hittade på nätet var hos Claes Ohlsson, så dit blev det en tur. Även Maxi fick ett besök men de hade inget bröd i tillräckligt liten förpackning. Köpa för mer än ett dagar är onödigt. Blir bara torrt och tråkigt och då kan jag lika gärna äta knäcke. Det är iaf gott om än trist att äta 365 dagar om året.


Har inte fått ihop tillräckligt med steg idag så i morgon hoppas jag på bättre väder så jag kan komma i kapp. Men ett varv till Netto och Supermarket här i Alvesta borde fixa till det i morgon. Annars får det bli ett varv hem till kompisen med man. Då fixar jag det definitivt. Men det får bli morgonens bekymmer, nu är det dags att sova. Var väl trött i morse och jag behöver orkar lite längre i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar