Öland

Öland
Solnedgång

söndag 1 februari 2015

Strålande dag.

Eller solen är iaf framme och äter snö för fullt. Haft takdropp mest hela dagen och det som kom under natten och lade sig som ett täcke på bilen är i det närmaste helt borta nu. Man har tom kunnat springa ut utan jacka korta stunder. (Dvs fram och tillbaka till soptunnan utan att frysa. ) Så frågan är om jag hade behövt köpa jackan. Om nu vintern tar slut redan nu?? (Hoppas kan man ju alltid.)


Igår kväll så satt jag här och väntade på att Svenska spel skulle ringa och gratulera till vinsten. Men inte gjorde de det! Jag som tyckte det kunde ha varit min tur att få en högvinst om jag nu inte kunde få drömvinsten. Nåja får alltså fortsätta kneta på. Å andra sidan är det snart onsdag och då kan de väl iaf ringa eller?


Nu sitter jag och funderar på om jag ska slå igen datorn. Skulle behöva packa ihop det sista och sedan köra. Rätt mycket vilt på vägen jag kör och då känns det bäst att köra i dagsljus. Och även om dagarna blir lite längre för varje dag så går det inte fort fram. Tar ju en stund att packa ihop och bära ut också. Har dessutom ett tomt kylskåp när jag kommer fram. Men det fyller jag kanske inte på förrän i morgon.


Nej får ta tag i livet och sätta fart. Dagsljus har heller aldrig skadat någon (om de inte har solallergi iaf.) Ha de!

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Självklart är ju rädd om min bil:)

      Missade dessutom älgkon med stor marginal :)

      Radera
  2. här har det idag kommit drygt 2 dm snö kanske. så att vintern tar slut nu kan vi här inte ens fundera på ännu =)

    Kör försiktigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu ska du inte vara sån. Jag tänker iaf låtsas är den är på väg att ge upp. ;)

      Radera