Öland

Öland
Solnedgång

måndag 16 februari 2015

Har man inte så gör man

Var så nöjd förra veckan för jag hade fått så pass bra ordning i skafferiet. Att det fanns luft och tom yta. Det gällde bara tills allt var uppackat idag. Ica i Köpingsvik hade lite bra priser på en del torrvaror. Kan ju vara dumt att inte passa på. Nu finns det inga tomrum i skafferiet längre.


Var också rätt nöjd med ordningen i garderoberna. Så idag har jag bytt plats två insatser. Har nu en tom till maken om han känner för att ha lite egen plats. Jag försökte även att flytta upp ett hyllplan. Men där gick jag bet. Behöver ett par extra händer som kan hålla i planet medan jag skruvar fast det. Men det blev bättre ordning på de hängande kläderna när jag väl hade flyttat upp klädstången. Lite småbökigt innan jag kom på hur jag skulle göra.


Fast då jag inte har blivit helt klar så är det lite smårörigt igen. Nåja, kommer bara maken hit så ska det nog ganska snabbt bli ordning igen. När han väl kommer ska han dessutom få lov att montera upp två hyllor, två tavlor, en griffeltavla och möblera om sängen. Ska göra reservsängen till huvudgavel tror jag. Om det funkar så den inte faller rakt på mig när man puttat med sängen som ska fortsätta vara säng emot den som ska vara sänggavel.


Var i ett ridhus igår och tog en del bilder. Alla blev inte bra. Inte ens hälften men de ska nu sakta skickas till hästägaren. Tar en god stund men fick iväg drygt 10 igår och lyckas jag med lika många varje kväll så är jag klar med det om en vecka. (Annars får jag helt enkelt tanka över dem på en minnessticka och lämna in till helgen.


I morgon väntar en lång dag på jobbet och en lång kväll när jag väl är hemma. Men förhoppningsvis ska det bli bra när det är klart och ska utvärderas. Har sedan jag bytte lägenhet, antingen cyklat eller gått till jobbet. Inte fredagar för då ska jag ju köra hem och det gör jag gärna direkt ifrån jobbet. Känner mig nästan lite stolt för att jag inte har fallit för den lata delen av mig och tagit bilen. Men än har det bara gått ett par veckor.


Dags att avrunda för att slå ihop datorn. Behöver förbereda för morgondagen. Måste vara på jobbet minst en kvart tidigare  än normalt och helst en halvtimme. Ha det tills nästa inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar