Öland

Öland
Solnedgång

söndag 1 februari 2015

Vilket väder

Vi har haft idag. Helt underbart och ändå passade jag bara på att vara ute en väldigt kort stund. Men det blev ändå några bilder som andas vår. Jo, jag vet det är långt kvar men en dag som denna ger ändå en föraning om vad som komma ska.


Kom iväg något tidigare än jag från början hade tänkt men till sist blev det bara väntan på att klockan skulle gå. Tyckte jag lika gärna kunde packa ihop och åka då. Har ju en hel lägenhet att få ordning på så sysselsättning lär jag inte sakna den närmaste tiden.


Gör ett stopp hos föräldrarna var gång jag passera för att kolla om de behöver hjälp med något. Oftast gör de det inte men ibland så. Straxt innan jag kom fram började mötande bilar bete sig konstigt. Ok, antingen polisen eller djur på vägen. Det var det sista och inget litet djur. En stor älgko hade lite problem med att bestämma sig vart hon skulle ta vägen. Dock stod en bärgningsbil straxt efter henne med fullt blinkljus på. Det var inte alls svårt att se henne. Någon bakom tyckte dock att trafiken skulle rulla på och tutade ilsket. Tack och lov bestämde sig älgen för att gå tillbaka in i skogen igen. Annars hade bilen framför mig haft henne på motorhuven.


Var framme runt halv sju. Har packat upp det allra mesta samt packat ihop en del som ska till huset eller det förrådet. Mest för att frigöra lite yta. Tänkte börja bära ute lite till bilen redan i morgon efter jobbet. Behöver fylla på spolarvätska också. Har köpt in koncentrat så nu är frågan kommer det att bli mer än - 17° den närmaste veckan? Kan ju vara bra att veta hur mycket jag ska späda den. Nåja det visar sig väl. Nu ska det sovas, bara Foyle's war tar slut först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar