Öland

Öland
Solnedgång

fredag 27 februari 2015

Ja ja

Det blev en längre dag på jobbet än jag hade tänkt mig från början. Började dagen med att inte höra väckarklockan. Kom därmed 3 min för sent till första mötet. Sen blev det bara värre och istället för att sluta runt 14 slutade jag runt 16. Då fick jag ändå pausa på vägen hem för att ringa jobbsamtal. Dvs ringa till folk som ändå inte svarar. = Ingen bra dag. Men jag kunde iaf svara på de mest akuta mailen medan jag väntade på att folk skulle svara.


Nåja blev en mycket snabb tur på IKEA när jag passerade Kalmar. Skulle ha gardinkrokar och ett väggbord. Är numera inköpta och skall invigas en regnig dag (eller snöig men de dagarna hoppas jag är förbi nu). Nästa stopp blev i Köpingsvik. Maken hade meddelat att allt var slut. Ok det fanns fortfarande vatten kvar i kran men annars fanns inte mycket hemma. Handlade dock mest så det kan bli frukost i morgon. Och så fixade jag alternativ till middagen. Blir det fin väder i morgon behöver vi inte handla.


Det var dock mörkt när jag väl var hemma så jag har inte kunnat se om mer har hänt på garaget. Men bilen är ur packad och väskan uppackad. Det enda som återstår är att släcka datorn och släcka lampan. I morgon ska jag försöka komma ihåg att ringa lilla Emma. Hon har namnsdag, fast troligen är hon inte hemma men om är det så kanske jag kan nå henne?? Sen tror jag att jag ska göra några våfflor iaf. Till lunch eller så men den saken ska jag sova på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar