Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 25 februari 2015

Ännu en dag med härligt väder

Har varit ett väldigt vackert väder att titta ut på idag. Sovmorgonen jag skulle ha slutade med att jag vaknade en timme tidigare än jag behövde. Var alltså tidigare än tänkt även på jobbet. Så jag smet hem tidigare än jag brukar istället. Så jag hann vara ute en halvtimme lite drygt i dagsljus. Det var länge sedan man kunde det utan att det är helg eller att man har tagit ledigt.


Har passat på att lämna igen nycklarna till gamla lägenheten. Kunde jag egentligen ha gjort redan för en månad sedan men jag fick betala hyra för februari så jag behöll dem. Har dock inte varit där på nästan 4 veckor. På vägen därifrån passade jag på att gå in på Netto. Hittade tunna skyddsoveraller för målning. Med tanke på att både hus och garage ska målas kan det vara bra att ha. Köpte dock bara 2. Kanske skulle ha köpt fler?


I övrigt har jag inte gjort speciellt mycket. Är trött iaf men det får man antagligen vara så här dags om man stiger upp redan före 05? Ska försöka hinna hem i morgon med medan det är ljust. Då kanske jag tom kan hinna runt butiken som ska flytta? Eller så tar jag bara en promenad iaf. Om vädret är ok alltså. Nu tar jag kväller härifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar