Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 24 februari 2015

Gjort lite iaf.

Jag kom ihåg att ta fram sista trådbacken när jag ställde in cykeln efter jobbet. Den är nu på plats men tom. Har inte varit hemma så väldigt mycket idag och det jag har varit hemma har jag mest pratat i telefon. Först med maken, sen med dotter och så med maken igen.


Men det är synd att vara lat, så jag cyklade till vänner i andra änden av Alvesta. Passerade dock Hemma på vägen. Och nu är allt skickat som skulle till dottern. Nu kan jag koncentrera mig på det som är kvar. Ska det vara kvar? Var isf? För om det bara ska vara i förrådet kan jag ju lika gärna göra mig av med det.


Ett par timmar med sällskap och det var dags att återvända. nu är det mesta klart och förberett för morgondagen. Några timmar sömn skulle inte skada. Ska inte ha något möte direkt på morgon så jag tar nog några timmar sovmorgon trots allt. Om jag inte vaknar innan klockan i morgon också för då kan jag lika gärna stiga upp.


Tror det blir lite ledigt i morgon också. Ska ev kolla in en utförsäljning. Inte för jag egentligen behöver något men kolla kan man alltid. En stund utanför lägenheten iaf. Tillräckligt nära för att kunna gå. Med lite tur får jag även besök. Hoppas kan man ju alltid. Men nu sängen.

(Och ja, bilderna är från denna tiden förra året. Då var man ledig och gjorde mycket lite. Får nog försöka mig på något sådant antingen till hösten eller nästa vår. Tills dess så njuter jag lite till av de gamla bilderna.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar