Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 3 februari 2015

Ytterligare en hyfsat slö dag

Ja om vi nu inte räknar med jobbet. För där springer vi som skållade råttor. Fick nu ikväll ett e-mail med frågor från systerfabriken på andra sidan Atlanten. Men det avslutades med att jag skulle gå hem och ha en trevlig kväll. Fast jag var redan hemma. Hade svarat på ett tidigare e-mail via mobilen. Men det är ju trevligt att de tycker att man kan få vara ledig.


Efter jobbet for jag en snabbis till Växjö. Hann gå några minuter när jag stötte på en kollega. Alltid trevligt med lite tips i en stad som jag hittar till stationen ungefär. Fast nu kan jag snart lägga till ett par gator till om vi bortser från namnet på dem och bara utgår från affärerna som ligger där. Var dock inte där för att handla utan för att besöka banken. Har sista månaden samlat småmynt lite överallt och när jag nu är på ett ställe så räckte inte burken till. (Fast nästa gång låter jag kollegan växla till sig pengarna så slipper jag den resan.)


Passade på att lyxa till det med en macka från Subway. Har lärt mig att gilla deras grova bröd med kalkon. På så vis slapp jag ta mitt skoskav på en promenad till affären. Vilket jag behöver göra i morgon. Har dock plockat fram ett annat par stövlar som är bättre för hälen. Hoppas jag för jag tänkte gå till jobbet i morgon.


Väl tillbaka till lägenheten var jag bara tvungen att fylla på spolarvätska för nu var det tommare än tomt. Inte fullt än men det finns iaf 2 liter och på bänken står det ytterligare 2 liter klara för att hälla i. Men det får bli efter jobbet i morgon. Då har jag också förberett en kartong med saker som ska till stora förrådet på Öland. 1 kasse med förpackningsmaterial. 1 matta och lite småprylar. Ska försöka få plats med de tomma kartongerna också i bilen men det kanske inte går men den som lever får se.

Har fått upp ytterligare en gardinlängd i rummet, rensat köksfönstret, dekorerat rummets fönster, plockat runt lite och iaf fått till ett hyllplan i bokhyllan som ser ok ut. + en massa småplock som inte syns men som ger bättre ordning innanför ytan. Fast det var en bieffekt av att jag letade tändsticksaskar. Hade rätt många för några månader sedan i huset. Men vi hittar dem inte och bara för att vara säker på att jag inte hade fått dem med mig så har jag kollat runt. Hade ingen endast tändaren som jag hade på jobbet.


Inte bara tändsticksaskar som har försvunnit i huset. Det måste spöka för även nycklar har försvunnit. Allt har legat inne. Tändsticksaskarna låg tom i bokhyllan efter flytten från det stängda köksskåpet. Nycklarna var dels till min bil men också till husvagns låset vi bytte. Fattar inte hur saker kan gå upp i rök. Men det gör de. Nåja, får köpa fler tändsticksaskar men en annan dag. Sängen lockar allt mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar