Öland

Öland
Solnedgång

lördag 14 februari 2015

Alla hjärtans dag

Jag hoppas alla har haft en trevlig dag. Själv tillhör jag dem som inte firar. Eller iaf nästan inte. Råkade dock passera Gerd's idag så maken fick ett paket kaffe av smaken Irish Cream. Vilket han hade fått ändå när det han redan har hade varit slut. Maken firar inte denna dagen heller så han hade inte märkt något.


Kom upp i hyfsad tid, hann med IKEA, Dressman, Rusta, Maxi och Ekelunds i nämnd ordning. Förutom gardinstänger med tillbehör följde även ett par klappstolar med hem från IKEA. Sedvanliga servetter fick visst också komma med i kassen Och en bukett tulpaner, fina var de till ett vettigt pris.


Maken fick inte bara med sig ett par byxor utan tom 3 par från Dressman. Han funderade på 2 par medan jag tyckte tre par var snygga så det fick det bli. Och då jag var med och tyckte och tänkte om vilka det skulle vara så var det inte mer än rätt att jag också stod för den notan. (Vi var inte riktigt överens om vilka färger han skulle ha.)


Rusta skulle vi bara byta ut en ljusslinga som inte lyste. Tror att det var det snabbaste besöket där. När jag väl kom ut kom jag på att jag borde ha tittat efter lite annat som jag hade planerat att titta på när jag var där. Men jag gick inte in igen någon måtta får det vara. På Maxi var det bara en kasse mat. På vägen ut sprang jag inte förbi Gerda's utan gick och handlade makens kaffe.


Sen var det bara Ekelund's och inköp av semlor kvar. Men bror min -den ena - hade aviserat att han tänkte ta sambo med och komma på besök. Dock ville han inte ha semla så han fick en parisare. Sen var det raka vägen hem med ett snabbt stopp för tankning och handla det där vi inte kom ihåg på Maxi. Men det fick ICA i Köpingsvik nytta av.


Väl hemma har jag egentligen inte gjort något speciellt. Tvätta, laga mat osv gör man ju varje dag. Har varit tvungen att tvätta min vita jacka redan. Nackdelen med vita jackor. Väntar på att den ska bli klar så jag kan hänga upp den för torkning. Sedan kan jag bara hålla tummarna för att den hinner torka tills jag ska åka i morgon.

2 kommentarer:

  1. Firar inte heller alla hjärtans dag. Tycker att det är bättre att försöka visa kärlek och omtanke året runt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp lite varje dag är bättre än hyfsat mycket en dag om året.

      Radera