Öland

Öland
Solnedgång

söndag 22 februari 2015

Helt ok söndag

Har väl inte gjort då där jättemycket idag heller men solen var framme och på bra humör och vips blir en annan det också. Vaknade hyfsat tidigt och började därmed dagen tidigare än jag brukar göra. Hoppade min ovana att ligga och läsa på internet en timma innan jag klev upp. Fick bli till frukost i stället. Dagen till ära  blev det dessutom smoothies. Stackars maken fick nästan en liter att äta upp innan den blir för gammal. Som tur är gillar han det nästan lika mycket som jag.


Var och hämtade sista garderobsinredningen. Kunde konstatera att om makens flit med garaget håller i sig kan vi kanske ha fönster och dörrar i det till påsk. Han kunde inte göra något igår pga av regn men idag kom han igång igen. Men mer om det i ett annat inlägg.


Har mest gjort allt det där som behöver göras men inte syns så länge det blir gjort. Blev hemma en timma längre än från början tänkt. Men jag hade en lite korg till mamma som jag skulle montera upp dessutom. Men mamma var hos syrran och pappa skulle inte komma hem förrän lite senare. Med andra ord så fick jag köra senare så jag kunde fixa det jag hade lovat.

Man ska väl ha väska och bil som matchar eller? (Väskan är köpt 2 år innan bilen)

Fick dessutom sällskap till Kalmar. Grannens tös skulle åka dit. Jag fick sällskap en bit och hon slapp bussen. Hon ska dessutom åka till Vietnam i slutet av nästa vecka. Något med skolan och utbyte av kunskaper. Hon och en klasskompis till henne har en blogg om alla förberedelser och sedan fortsätta när de där osv. Kan läsas mer om hela det äventyret här.


Nu sitter jag nyduschad, nästan helt allt uppackat och det mesta förberett inför morgondagen. Med andra ord dags att avsluta dagen och krypa till sängs. God natt.

2 kommentarer:

  1. Wow, classy att matcha väska och bil! Jag är klart imponerad!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, tänk att jag kunde hitta en bil i rätt nyans :)

      Radera