Öland

Öland
Solnedgång

lördag 21 februari 2015

Vilken slö dag

Idag har jag inte gjort många knop. Har det inte regnat så har det hängt i luften. Inte ens kul att gå ut. Fick iaf tvättkorgen tömd så nu kan jag börja fylla den igen. Skulle bara göra en liten gryta till middag idag. Hmm vi åt oss mätta, 3 matlådor till mig, 2 till maken och en 2 liters låda full. Vi lär kunna äta gryta tills det rinner ur öronen. Men i morgon vill jag ha Taco's.


Vi kom iväg till Borgholm innan jag började med maten. Behövde lite mer grönsaker till den. Trodde inte jag hade några morötter så jag köpte en stor påse. Hade visst redan en hemma. Tur det är gott för det lär vi få äta några stycken i veckan.


Tvätt blev också klar så det enda jag behöver göra i morgon är att hämta sista garderobsinredningen. Ska ju ha den med till lägenheten. Sen har jag på tok för mycket förvaring men allt i god ordning. Och då kan jag leva med tomma lådor och korgar.
Inte alls lika god i år som de har varit förr. = Inga fler från Ekelunds.

Vi skulle titta på tv tidigare idag. Sov ätt gott kan jag tala om. Har dock ingen aning om programmen var bra eller ej. Nu hoppas jag på att kunna sova i natt. Är fortfarande trött men det kan ju ändras fort om man har otur. Tror jag ska testa trots allt och krypa ner nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar