Öland

Öland
Solnedgång

söndag 15 februari 2015

Söndag, igen

Då var det sista dagen i veckan. Den dagen då man ska hinna med allt det man inte har hunnit med tidigare i veckan. Inklusive jobbrelaterat. Denna helgen har jag förvisso jobbdatorn med mig hem och hela dagen är ännu inte slut men jag tänker ta ledigt ifrån den. Tror jag. På hemma fronten är det bara att dammsuga lägenheten kvar och där är jag ännu inte. Så det kanske jag skjuter på det också. Beror när jag väl är där i kväll. Även om den är hyfsat välisolerad behöver man inte utmana ödet hur som helst.


Allt är tvättat, blommorna har fått sist. Klippt bort några döda grenar från mina orkidéer samt sett att nya med knopp är på g. Känns som jag alltid har minst två som blommar. Och jag har bara 8 så det borde vara paus någon gång ibland.


Sitter och väntar på att det ska bli dags för förrådet. Ska köra dit de 2 lamporna jag hade med från lägenheten tänkte jag. Ev tar jag med den sista garderobsinredningen. Fördelen med den i förrådet är att den inte är så hög. Å andra sidan äter den mer på bredden. Tål att kluras på lite till. Maken behöver nubben och den ska finnas där. Frågan är bara om jag är byxad att hitta dem. Och jo, jag vet skillnaden mellan nubb och spik.


Varför jag inte åker dit nu? Tänkte ta affären på vägen därifrån. Behöver riven ost och blandfärs. Är dags att laga mat därefter. Och för att slippa sitta och vänta på att det ska bli tid till köra vill jag göra allt det där i ett svep. Och inte för tidigt. Nåja, maken ropar. Lika bra att kolla vad han vill ha hjälp med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar