Öland

Öland
Solnedgång

måndag 2 februari 2015

Halvlat dag

Började dagen med att gå till jobbet gick bra bortsett från att jag råkade stöta på ett par grannar som skulle hälsa en välkommen och små prata lite. Försvann en kvart men jag vet nu att det ta ca 20 min att gå. Men jisses vad varm jackan är. Får lov att gå lite långsammare trots allt iaf tills man har fått lite kondis.


På jobbet har man få chanser att vara att vara lat. Detta var en dag som försvann väl fort och därmed har jag även jobbat en del hemifrån men förhoppningsvis så har jag igen det senare i veckan. Tog igen den tid jag förlorade i morse innan jag kunde gå hem. Det gick inte lika bra tog en halvtimme och gav dessutom ett blödande skoskav. Mina skoskavsplåster var precis så stora som skoskavet. Tror jag har en mm runt om. Måtte det bara räcka. Just nu är jag osäker på om jag ska gå i morgon eller om det får bli cykel eller bil trots allt. Blir det bil tar jag en tur till Växjö efter jobbet.


Väl hemma har jag heller inte gjort speciellt mycket. Bytt gardinstång och gardiner i köket. Plockat lite i köksfönstret så det är inte riktigt så belamrat längre samt att det även har fått en lampa. I vardagsrummet har jag sett till att ha lite tomma elkontakter samt kopplat in samtliga lampor. Sen har jag plockat runt lite i på köksbordet och dess lådor.


Nu börjar det bli dags att släcka ner och gå och lägga mig. Man sover rätt gott i denna lägenhet och jag hoppas det håller i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar