Öland

Öland
Solnedgång

söndag 15 februari 2015

Till slut så

Tog även denna vecka slut. Skrev det i något tidigare inlägg att det har varit vänliga veckan denna vecka. Lite jobbigt är det att veta att man måste vara vänlig en hel vecka. En sak att vara det för man känner sig vänlig men vara det för man måste är värre.


Har både packat ihop, kört och kommit fram. Men innan dess så bjöd jag grannen med son på middag. Avancerad sådan, Taco's men vi var överens om att det är gott. Därefter följde jag med henne och såg på när hennes minsta häst roade sig. Dvs sprang runt och hoppade hinder utan ryttare. En väldigt snäll liten shettis men med eget huvud. Inte säkert hennes huvud tänker samma som hennes matte.


På vägen stannade jag även till hos mamma för att överlämna en hylla till hennes ena skåp. Den var för stor visade det sig. Mamma behöll den dock men vi får väl se. Själv fick jag ett par raggsockor. Jag hade köpt garnet men mamma ville ha något att göra så hon fick sticka dem. Garnet räckte till ett par åt Emma också. Nu var garnet melerat så strumporna ser ju inte likadana ut. Vi har numera Pippi strumpor.


Klockan rusar och jag behöver sova. Önskar Er en god natt och sov gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar