Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 26 februari 2015

Sängdax

Då har man gjort en full dag och planerat in en massa för nästa vecka. För att vara säker på att jag inte ska få för mycket dagsljus och ev sol blir det två längre dagar. Vet redan nu att de inte kommer att vara avslutade före 18.... Men det behöver göras och jag kan lika gärna göra det nästa vecka som att skjuta på det.


Hade en längre dag idag också dock inte lika lång. Hem byta från cykel till bil. Jag passade på att byta kläder också innan jag tog bilen. Därefter bidde det ett litet inköp i form av klänningen i förra inlägget. Klänningen var för trevlig och priset var oemotståndligt. För att fortsätta till kompisar för middag. Lammgryta och vem tackar nej till lammkött (i form av mat)?


Efter maten var det dags för bio. Kan inte påstå att det var det bästa film jag har sett. Det var heller inte den intressantaste. Men naturbilderna var inte de sämsta. Och så var bion gratis så den får ok. Men jag hade varit lite småsur om jag hade betalt för att se den. Därefter hem och förbereda för det som ska med hem i morgon. Bara disken kvar att göra och packa datorn men den ville jag ju ha en stund till. Nu är det alltså sängdax. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar