Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 4 juni 2015

Varför göra idag när det kunde ha varit gjort igår?

Eller något sånt. Grått i morse som bara blev bättre ju längre dagen gick. Slutade i tid och cyklade hem. Kunde byta om till klänning och tunna skor. Tog dock cykeln och cyklade de 700m (?) in till centrum. Gick runt lite och väntade in maken. Hann och bli en glass. Jackan fick jag ta av och lägga i cykelkorgen.


När väl maken kom blev det en snabbare fika på S:t Claire. Nu har tom maken börjat att dricka grönt te där. Därifrån fortsatte vi till ICA.  Stötte på kompis med man. De åker till Turkiet om några dagar och blir borta en vecka. Lät rätt skönt och behagligt. Har dock på tok för mycket att göra för kunna fara iväg själv. Skulle bara sittande antingen med jobbdatorn i knäet eller vandra omkring och fundera på jobbet. = Ingen avkoppling iaf.


Nog dags att börja cykla i träningskläder snart. Helst med korta ben så man kan få lite färg. Som de nu är kan de blända en blind. Får se till att börja smörja in dem med lite fusk och hoppas på helgen. Kanske kan man iaf få en anings färg. Eller får man ta till färg på burk eller något. Men fram tills helgen är slut tänker jag drömma om lite äkta färg.


Nope dags att förbereda för morgondagen och sedan krypa i säng. Var väldans trött idag och i morgon är en ny dag som kräver att man behöver vara lite piggare än vad man är just nu. För inte gjorde jag det igår som skulle vara klart i morgon. Inte riktigt allt idag heller för den delen. God natt.

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt det lät med cykeltur och en glass i solen!!
    Tan Can till benen, kanske?? :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lär behöva både det och lite Dove tror jag.......

      Radera