Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 17 juni 2015

Åter kväll

En stund idag såg det ut som om jag skulle kunna smita hem i hyfsad tid. Men icke då. Blev däremot en längre dag än planerat från början. Nåja då får jag försöka smita tidigare i morgon istället. Lyckas jag så kan jag vara hemma i huset redan runt 18......


Väl hemma efter jobbet idag så regnade det. Blev ingen promenad idag. Har dock packat ihop det mesta som ska med. Blir till att packa bilen innan maken åker i morgon. För då slipper han ev att hämta upp mig. Orsak till denna fixering av turen hem i morgon?? Alla som har försökt att passera Karlsro rondellen eller ta sig över Ölandsbron midsommarhelgen förstår. Sitta i kö flera timmar är absolut ingen hit inte ens om det regnar som de hotar med i morgon.


Maken diskade innan, passade på att torka disken. Allt var på sin plats innan diskhon var tömd på vatten. Har även hunnit möblera om i köksfönstret. Nya bergspalmen får följa med till huset. Något hög för dessa fönster. Ska försöka orka upp så jag kan renbädda innan vi åker i morgon bitti. För då är det bara städning kvar nästa vecka. Men ska jag upp tidigt då behöver jag sova snart. God natt.

4 kommentarer:

  1. Varför inte lite spekulativt vänta ut de värsta köerna? Risken är ju stor att de flesta resonerar som ni och försöker komma iväg tidigt imorgon med följd att allihop trängs i Kalrsrorondellen och på Ölandsbron från tre till åtta på kvällen.
    Varför inte sikta på att passera Ölandsbron cirka kl nio på kvällen? Då kan ni ju stressa av i veckohemmet några tillar också, eller avsluta jobbet inför helgen med lite värdig långsamhet :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har kommit på det smarta. Jag tar tåg och buss. (=sova got några timmar). Maken tar blien men kör via nybro, Lindsdal och runt IKEA och är då på bron. Han hinner innan värsta köerna.... :)

      Radera
  2. Enkelt att slippa Karlsrrondellen genom att från 25:an ta Smedby och över flygplatsen. Värre blir det att slippa bron såklart. Trevlig midsommar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det flöt på bra på bron. Iaf när man åkte buss. Flöt på så bra att jag inte hann läsa mycket alls i den medhavda boken....

      Radera