Öland

Öland
Solnedgång

lördag 27 juni 2015

Hinner inte riktigt med

Inte ens hemma och ledig hinner jag med något. Fast det klart börjar man läsa en bra bok är det inte så lätt att lägga den åt sidan och göra nytta. Men dryga 300 sidor har det blivit så här långt idag. Knappa 200 kvar att läsa och än är lampan inte släckt. Fast jag antar att det är bättre om jag fortsätter i morgon.


Dock vet jag att jag behöver åka in till Borgholm i morgon. Behöver den där vil-/solstolen. Var lite jobbigt att sitta på trappen och läsa. Behöver fylla på kroppen med solljus och då inte så mycket på kroppen som i. Hoppas de har någon som är roligare än svart. Men i brist på annat får det bli svart.


Maken har jag knappt sett till idag. Jo när vi åkte och lämnade igen leksaken. Väl tillbaka var hans dotter här. Hon har lite grann (eller en del) i förrådet. Då hon håller på att flytta till egen lägenhet så har hon hämtat en del kartonger. Eller alla som var hennes. Dock verkar hon bli lurad på förråd. Enligt kontraktet ingår förråd men det fanns inget!? Men har de skrivit in förråd i kontraktet får de väl skaffa henne ett.


Grillade kött till middag. Fast det var maken som fick grilla, för gör jag det blir det bara kol. Och kol smakar inget vidare hur bra man än kryddar det. Dock blev det lite mycket kött så i morgon får det bli rester igen. Och troligen hela nästa vecka. Tur det är gott.


Hann iaf med allt det som var tvunget att göras. Tur tvättmaskin och annat sköter sig mest själv så  man kan läsa under tiden. Nu är det sängen som gäller. Har lite mer att göra i morgon. Har inte fått något meddelande om att jag behöver åka in i morgon. Och då ska det städas av från dagens sysslor, blommor skötas om och lite annat. Men även en bok läsas ut? Nu,  God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar