Öland

Öland
Solnedgång

söndag 21 juni 2015

En dag på rymmen

Dock inte så länge som vissa önskade. Ställde klockan och steg upp tidigt. Trafiken på Öland söndag i midsommarhelgen är inte att leka med. För att vara på säkra sidan att hinna i tid åkte jag två timmar innan utsatt tid. Jag tog östra sidan som gick riktigt bra att köra. Det var först när jag kom ut på -an som det blev lite jobbigt men hann före köerna.


Det var först på Kalmar sidan som det blev riktigt segt och inte gick i mer än km/h ut till E22. Var ute i så pass god tid att jag kunde smita in på IKEA och handla åt gubben. Glömde dock att köpa galgar som jag också hade behövt. Vill egentligen också ha en ny kudde. Men har inte hittat en som är tillräckligt bra att knöla till. Nåja maken fick vad han skulle ha och jag körde vidare.


Exakt på klockslaget körde jag in på gårdsplanen och parkerade. Vart jag var? Hemma hos Emma och Tore med föräldrar. De andra av mina syskon samt mina föräldrar var där. Ok de är även mina syskons föräldrar men iaf. Underhöll Emma i några timmar. Tore hade fullt upp med att hålla Emil och morfar sysselsatta. Den grabben vet inte vad rädsla är. Ännu mindre har han någon förståelse för att han ska vara rädd om sig.


Dock har han lovat att komma och hälsa på. Ok jag lovade att vi skulle åka till traktormuseet. Så lite mutad var han kanske när han lovade.Emil lovade också komma och hälsa på. Han skall dock sova över men tyckte nog att det var onödigt att mamma och/eller pappa var med. Men det är överslafen i gästrummet som gäller. Ser jag fram emot.


Återvände hem så jag kom hem lagom för att packa ihop mina saker och in med dem i makens bil. Är nu framme i lägenheten och ska försöka komma till ro. 20-25 arbetsdagar kvar till semestern. Om nu inte kunden hittar för mycket som måste åtgärdas för då blir det väl ingen semester alls.... I vilket fall som önskar jag en god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar